L’Ateneu Musical de Cullera posarà en marxa un projecte de masterclass de totes les especialitats musicals en les pròximes dates.

L’objectiu d’aquestes classes magistrals serà complementar la formació dels músics de la societat i de tots aquells del municipi i dels voltants que vullguen inscriure’s i també, seguint amb l’esperit que ens va dur a promoure per primera vegada les beques Minerva, promoure el talent musical del nostre poble.

Aquestes classes magistrals seran impartides per professionals de la nostra societat i per altres professors, tots ells de reconegut prestigi, que s’han mostrat disposats a participar en el projecte. La durada d’aquestes masterclass serà d’un dia i la informació i la inscripció en elles es podrà fer a través del mail classesmagistrals@ateneumusical.com. Les masterclass seran gratuïtes per als alumnes que participen regularment en alguna de les agrupacions musicals de la nostra entitat.

Per començar aquest 1r Cicle de classes magistrals, que al llarg del curs inclouran altres especialitats, tindrem l’oportunitat de tindre en la nostra societat als professors Elena Solanes (Violoncel) i Josep Hernández (Contrabaix) el dia 18 de desembre i a Rafa Navarro (Percussió) el dia 4 de gener.

Una vegada més l’Ateneu Musical de Cullera aposta per la formació dels joves músics del nostre poble i els seus voltants, complementant la formació que reben a les escoles de música i als conservatoris amb l’aportació de professionals reconeguts nacional i internacionalment que sense dubte milloraran les competències artístiques i musicals dels alumnes inscrits.