CULLERA, 17/09/2023

El diumenge 17 de setembre, a l’Auditori Municipal de Cullera, la Banda Jove de l’Ateneo Musical de Cullera ha participat en la XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

L’intercanvi ha sigut amb la Banda Jove de la Unió Musical de Muro d’Alcoi sota la direcció de Juan Gadea Fullana. Els murers han inaugurat l’acte amb les interpretacions de Mocedades en concierto de José Guillamo, The Beatles: Love de Jay Bocook i Encanto de Robert W. Smith.

A la segona part, la Banda Jove de l’Ateneo, dirigida per Dunia Pérez, ha interpretat Primavera d’Antonio Gisbert, La Torre Mora de Moixent de José Luís Peiró, Machines d’Eduardo Nogueroles i Roma Invicta de Raúl Domènech Rubio.

La Torre Mora de Moixent i Roma Invicta són dos dels primers premis del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou, estrenades durant el passat Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera.

En acabar el concert s’ha fet entrega d’un ram commemoratiu als dos directors, Juan Gadea i Dunia Pérez. El concert d’intercanvi a Muro d’Alcoi se celebrarà el proper diumenge 1 d’octubre.

Vistas: 0