Tindrà lloc este divendres 8 d’octubre a les 19:30 hores

Sota la direcció de Celia Torá, interpretaran el programa “Sons de festa”

València, 6 d’octubre de 2021.

Una gran banda formada per músics d’agrupacions de la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) i de la comarca València ciutat de la Federació de Societats de la Comunitat Valenciana oferirà un concert el divendres 8 d’octubre a partir de les 19:30 hores en els Jardins del Palau. L’actuació s’inscriu en el cicle de concerts gratuïts organitzats pel Palau de la Música de València que tindran lloc del 6 al 9 d’octubre.

Celia Torá Mateo

Sota la direcció de Celia Torá Mateo, la Banda Simfònica Ciutat de València interpretarà un programa que porta per títol “Sons de festa” el qual està integrat per obres molt coloristes i rítmiques d’Ignacio Sánchez, Francisco Esteve, Saúl Gómez, Ramón García i Soler, Juan Bautista González, Francisco Valor, Rafael Mullor, Amando Blanquer, José Rafael Pascual, Enrique Alborch i José Padilla.

El programa ha sigut assajat durant les últimes setmanes per l’agrupació i la seua directora, que han treballat de debò per tal d’oferir una mostra de la nostra música que inclou l’estrena de la peça Ciutat de València del compositor Juan B. González Martínez.

L’entrada és lliure i l’aforament és limitat. El públic pot aconseguir les seues localitats mitjançant reserva prèvia en la web del Palau: www.palauvalencia.com. 

Programa del Concierto

COSOMUVAL

La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (COSOMUVAL) va nàixer en 1983 a iniciativa de sis entitats musicals de la ciutat. Actualment està formada per 27 societats que agrupen un total de 2200 músics actius. A les seues escoles de música s’imparteix ensenyament musical a més de 4300 educands i es dóna treball al voltant de 300 professionals. A més, aquestes societats aglutinen a més de 12500 socis.

Les societats musicals no sols estan compostes per bandes de música, la majoria d’elles disposen de Banda Juvenil, Conjunt Coral, Grups de Cambra, Conjunts de Jazz, etc., i fins a algunes d’Orquestra Simfònica.

Durant els anys 2008 i 2009, coincidint amb el XXV Aniversari de la seua fundació, la Coordinadora va impulsar diversos actes com la Fira dels Bandes als Jardins de Vivers, o el Concert Commemoratiu del XXV Aniversari, que va tenir lloc en el Palau de la Música de València, a càrrec de la Banda Simfònica de la Coordinadora, composta per músics de totes les societats musicals de la Ciutat i dirigida per Onofre Díez Monzó.

Des de desembre de 2011 el seu president és Miguel Hernández Ferrer.